Acció Viver #Dones Visuals18

Participació a Acció Viver #Dones Visuals amb PUERTO DESEADO

Dones Visuals, Associació de Dones Cineastes i Mitjans Audiovisuals de Catalunya, ha desvelat avui la selecció dels sis projectes que participaran en la primera edició d’Acció Viver, programa d’acompanyament i assessorament a projectes audiovisuals liderats per dones que té com a objectiu impulsar les carreres de noves professionals i refermar les trajectòries d’aquelles que ja tenen fins a dos llargmetratges estrenats.

A través d’Acció Viver les participants faran créixer el seu projecte i trobaran les eines necessàries per fer-lo realitat i portar-lo a la gran pantalla. El programa està estructurat al voltant de dos retirs en un entorn de natura, que fomenta la creativitat i crea comunitat entre les cineastes i una trobada professional a la ciutat. Al primer retir, del 4 al 9 de març a la Fundació La Plana de Santa Maria d’Oló, s’analitzarà el guió en profunditat, individualment i en grup. El retir de direcció tindrà lloc el mes de juliol per plantejar la direcció i la posada en escena, tot rodant seqüències que permetin trobar el to i l’estil de cada projecte. La trobada amb la indústria s’emmarca en el D’A – Film Festival Barcelona a finals d’abril per tal que els projectes puguin trobar aliances de producció.

http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/telenoticies-vespre/accio-viver-un-retir-creatiu-per-a-dones-cineastes/video/5745706/